Heeft u een testaccount?

Wij hebben Taxatieweb testaccount waarop u kunt rondkijken. Op de website onder het kopje ‘Support’ treft u een aantal filmpjes waarin het gebruik van Taxatieweb visueel worden weergegeven.

Klik hier om de Taxatieweb testaccount te openen.

Kan ik in Taxatieweb mijn rapporten printen?

Taxatierapporten mét het NWWI keurmerk kunt u vanuit Taxatieweb printen. Zodra uw NWWI rapport is gevalideerd en door u zijn ondertekend kunt u deze vanuit Taxatieweb en vanuit de NWWI-website opslaan en/of afdrukken.

Taxatierapporten zonder het NWWI keurmerk, de zogenaamde “Niet Gevalideerde Rapporten, kunt u in Taxatieweb middels de optie “Afdrukken” een PDF bestand van het betreffende rapport maken om vervolgens af te drukken.

Deze kunt u zelf opslaan, uitprinten of versturen.

Waar worden bij Taxatieweb mijn rapporten opgeslagen?

Taxatieweb slaat deze standaard op in een centrale beveiligde database welke alleen toegankelijk is voor de taxateur. Hiermee zijn alleen via uw persoonlijke inloggegevens de rapporten beschikbaar en altijd opvraagbaar.

Kan ik naast Taxatieweb ook andere taxatiesoftware gebruiken?

Ja, dat is mogelijk. U dient wel van te voren te kiezen via welke applicatie u een specifiek rapport wilt gaan uitwerken. Het is niet mogelijk tussentijds te veranderen van applicatie.

Als u een taxatierapport heeft ingelezen in één van de programma‟s is het voorlopig niet mogelijk om het ook in het andere programma in te lezen, tenzij u dit verzoekt via info@nwwi.nl onder vermelding van het rapportnummer.

Hoe werkt Taxatieweb?

Taxatieweb is een zogenaamd “web-based” programma. Dat betekent dat zolang u een internetverbinding tot uw beschikking heeft u overal uw rapporten kunt bekijken, uitwerken of opdrachten kunt accepteren.

Hoe kan ik mij aansluiten?

Nadat uw inschrijving bij het NWWI is bevestigd ontvangt u per mail een bericht waarmee u uw Taxatieweb account kunt activeren.

Als u geen email heeft ontvangen, kunt u een verzoek indienen op taxatieweb@nwwi.nl. Dit verzoek wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. De praktijk leert dat dit enkele dagen in beslag kan nemen.

Door wie is Taxatieweb gebouwd?

Taxatieweb is een initiatief van het NWWI. Het NWWI ondersteunt hiermee de taxateur bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden.